Ready to watch this Video?

To get quick access you need to subscribe this Premium plan.

Restricted Access. You must be a member to access this content. Get package below to access the Content.

premium toegang
Pricing: 20.00 EUR

Buy Now

Leren loslaten

0
0

Duur video: 17:07 min.

Lees samenvatting

Over ontspannen en loslaten

Voor velen is ontspannen en loslaten een hele kunst en dat komt omdat we in een prestatiemaatschappij leven waarin we zoveel eisen van onszelf. Druk, druk, druk en nog eens druk zijn steekwoorden waar je mee voor de dag kunt komt komen.

Maar hoe heerlijk zou het zijn als je vaker kunt loslaten? Gewoon ontspannen functioneren zonder stress. Werken of studeren gaat het beste met ontspannen concentratie. Je werkt dan aan een bepaald doel maar bent tegelijkertijd ontspannen.

Een voorbeeld van ontspannen concentratie dat ik in mijn e-boek Overwin Angst beschrijf is de dokter die rustig zijn werk doet ondanks dat de wachtkamer bommetje vol zit. Als de dokter zich zou haasten dan vergroot hij de kans op fouten.

Daar komt nog bij dat als de dokter zich zou laten ophaasten hij vroeg of laat zelf met een burnout thuis beland en dan hebben we nog meer artsen nodig om aan de vraag naar zorg te kunnen voldoen.

Dat je hersenen beter functioneren bij ontspannen concentratie is niets nieuws. Dat hebben talloze wetenschappelijke onderzoeken al bewezen. Daarnaast voelt het gewoon fijner om ontspannen te zijn. Ik wil je dan ook een aantal tips geven waarmee jij voor meer ontspannenheid in je leven zorgt. Tips die helpen om even alles los te laten zodat je leven meer in evenwicht komt.

Tot zover de samenvatting

Om de gehele video inclusief tips te bekijken is premium toegang nodig.

Ja, geef mij toegang tot premium video en geweldige extra’s!

 

Rating